ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Λαϊκής Ενότητας

Η αγωγή της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού δεν στρέφεται μόνο κατά του δημοσιογράφου, στρέφεται κατά της ιστορίας και των αγώνων του ελληνικού  λαού.

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 εκδικάζεται στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων η αγωγή της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού κατά του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου για ηθική βλάβη, με την οποία ζητούν 70000 ευρώ και την φυλάκιση του για έξι μήνες.

Η  Ένωση εστράφη κατά του δημοσιογράφου γιατί τόλμησε να καταγγείλει δημοσιογραφικά τις αντικομμουνιστικές εκδηλώσεις μίσους , που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Γράμμο  και στο Βίτσι με παρουσία εκπροσώπων όλων των ακροδεξιών κομμάτων, συμπεριλαμβανομένων και εκπροσώπων της καταδικασμένης ως εγκληματικής οργάνωσης {Χρυσής Αυγής}.

Η κυβέρνηση έχει τεράστιες  ευθύνες και για τις εκδηλώσεις μίσους και για την αγωγή – επίθεση κατά του Ν. Μπογιόπουλου,  με δεδομένο ότι η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού{ ΕΑΑΣ} είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου εποπτευόμενο από το Υπουργείο Άμυνας και  συνεπώς οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες.

Κάποιοι θέλουν να φιμώσουν τις ανεξάρτητες φωνές, να ακυρώσουν την ιστορία του λαού μας, να οξύνουν τον αντικομμουνισμό.

Δεν θα το κατορθώσουν.

Η  Λαϊκή  Ενότητα απαιτεί  την παύση των διώξεων εναντίον του Νίκου Μπογιόπουλου, εναντίον όλων όσων αγωνίζονται κατά του φασισμού και της κοινωνικής  αδικίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ