Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΒΔΕΛΛΙΩΤΩΝ “Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ”

Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 διεξήχθη εκτάκτως, συνεδρίαση του Δ.Σ του Συλλόγου Αβδελλιωτών ” Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ”, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του, κ. Δημητρίου Σιαφαρίκα. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο κ. Δημήτριος Σιαφαρίκας υπέβαλε την παραίτησή του από την θέση του Προέδρου για επαγγελματικούς λόγους, τονίζοντας όμως πάραυτα ότι επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του προς τον Σύλλογο ως μέλος του Δ.Σ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, με προεδρεύων τον νυν Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Αλέξανδρο Μπεκίρη , προχώρησε εύλογα στη διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου του Δ.Σ και Προέδρου του Συλλόγου Αβδελλιωτών ” Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ “,όπως αυτή προβλέπεται από το Καταστατικό του Συλλόγου. Το Διοικητικό Συμβούλιο, με σύμπνοια και απόλυτη ομοφωνία των μελών του, εξέλεξε νέο Πρόεδρο τον κ. Αλέξανδρο Μπεκίρη, ο οποίος άμεσα ανέλαβε τα καθήκοντα του, έως και την λήξη της 3μηνης παράτασης της θητείας του Δ.Σ , όπως αυτή ορίστηκε με το άρθρο 90 του Νόμου 4807/2021 έως και την 31 Οκτωβρίου 2021, οπότε και θα διενεργηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Δ.Σ του Συλλόγου τιμά και ευχαριστεί τον κ. Δημήτριο Σιαφαρίκα για τη δυναμική και αγόγγυστη προσφορά του στη θέση του Προέδρου, ενώ παράλληλα καλωσορίζει τον νέο Πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Μπεκίρη, του οποίου εύχεται καλή θητεία και επιτυχία στο έργο και στις δραστηριότητες του. Η αγαστή συνεργασία των μελών του Συλλόγου θα συνεχιστεί το ίδιο απρόσκοπτα, και με πολύ ενέργεια, αφοσίωση και νέες ιδέες, θα εκτελέσει τα καθήκοντα του εις το έπακρον κόντρα στις προκλήσεις της εποχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ