ΗΛ. ΣΟΥΦΛΙΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΓΙΑΤΙ  ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

Δήλωση του υποψηφίου προέδρου της ΔΕΕΠ Λάρισας του κόμματος

Η Νέα Δημοκρατία διανύει το 47 έτος λειτουργίας της υπηρετώντας τη χώρα κάτω από ένα σαφές ιδεολογικό πλαίσιο που προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες του Ελληνικού λαού & τον προσανατολισμό της χώρας.

Μεταξύ άλλων η ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ αναφέρει:

-Ότι θα θεωρεί πάντα όλους τους Έλληνες όχι μόνο ίσους απέναντι των νόμων, αλλά και με ίσα δικαιώματα απέναντι των βιωτικών ευκαιριών και των δυνατοτήτων που διανοίγει ο πολιτικός, οικονομικός και κοινωνικός βίος.

-Ότι θα αφιερώσει όλες τις δυνάμεις – την πείρα, τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό των παλαιότερων και των νεωτέρων στελεχών – για την ταχύρρυθμη ανάπτυξη της Ελλάδος σε όλους τους τομείς.

-Ότι θα ανανεώνεται διαρκώς από τις νέες δυνάμεις της χώρας, τις οποίες θεωρεί πάντα προνομιούχες, γιατί εμφανίζουν αμεσώτερα τον παλμό της εποχής μας.

Από το 1976 τον Νοέμβριο αποδέχτηκα τις ιδεολογικές αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας.

Υπηρέτησα άδολα την παράταξη πάντα ως εκλεγμένος και στην πρώτη γραμμή από τα εφηβικά χρόνια όταν ήμασταν μόνο 17 άτομα στις παν μαθητικές συγκεντρώσεις των 250 ατόμων.

Υπηρέτησα αδιάκοπα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τη Νέα Δημοκρατία κάτω από την ηγεσία όλων των προέδρων, από τον ιδρυτή Κωνσταντίνο Καραμανλή έως και σήμερα με αρχηγό και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Προέδρος ΜΑΚΙ Λαρίσης 1977, γραμματεία μαθητικού ΝΕ ΟΝΝΕΔ 1979, Ιδρυτικό μέλος  ΤΕ  ΝΔ Λυών Γαλλίας. Εκλεγμένος σύνεδρος στο Συνέδριο ΟΝΝΕΔ  εξωτερικού στη Φρανκφούρτη(Γερμανία), σύνεδρος στο 1ο Συνέδριο ΟΝΝΕΔ το Μάρτιο του 1987, συμμετοχή στα περισσότερα συνέδρια της ΝΔ…

45 χρόνια μετά αισθάνομαι έτοιμος και ώριμος να υπηρετήσω τον ιδεολογικό μας χώρο, το νομό μου και την χώρα μου από  θέση του πρόεδρου της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Διανύουμε μια κρίσιμη περίοδο όπου οι συγκυρίες δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών και ακόμη περισσότερο την λειτουργία της χώρας.

Στην τριετή θητεία που έρχεται οι προκλήσεις για τις κομματικές οργανώσεις είναι πολλές.

Δηλώνω κατηγορηματικά προς τα μέλη και τους φίλου της φιλελεύθερης παράταξης ότι ακόμη μια φορά θα σταθώ μπροστά, πρώτος μεταξύ ίσων σε όλες τις εκλογικές προκλήσεις που αφορούν τις κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις, την ανάδειξη των αυτοδιοικητικών αρχών αλλά και τις ηγεσίες των επιμελητήριων και των επιστημονικών συλλόγων.

Στόχος μου είναι η σύνθεση πείρας και γνώσης με τη νεανική ορμή.

Στόχος είναι η ανάδειξη νέας γενιάς στελεχών.

Στόχος είναι η νίκη των ιδεών και των προσώπων που εκφράζουν τις ιδέες και το λαό της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε μάχη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ