ΈΡΓΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΚΡΑΝΝΩΝΑ – Ε. Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ – ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΆΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οδικά τμήματα που συνδέουν  τον οικισμό  του Κραννώνα με την επαρχιακή οδό Λάρισας – Καρδίτσας και τους οικισμούς Άγιοι Ανάργυροι – Άγιος Γεώργιος.  Πρόκειται για έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.600.000  ευρώ,  με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας  Θεσσαλίας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει σε εξέλιξη ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ενίσχυσης της οδικής  ασφάλειας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με τους Αντιπεριφερειάρχες, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, στο Δήμο Κιλελέρ έχουμε ολοκληρώσει και έχουμε σε εξέλιξη έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 5 εκατ. ευρώ. Ολοκληρώσαμε και παραδώσαμε στην κυκλοφορία πλήρως ανακατασκευασμένα τα οδικά τμήμα από Κραννώνα προς ε.ο. Λάρισας – Καρδίτσας και Άγιοι Ανάργυροι – Άγιος Γεώργιος. Επενδύουμε σε έργα ουσίας που λύνουν καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων και σε μια δύσκολη εποχή   δημιουργούμε θέσεις εργασίας και μόχλευση στην τοπική, πραγματική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Οι εργασίες που ολοκληρώθηκαν

Στο δρόμο από Κραννώνα προς ε.ο. Λάρισας – Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη ανακατασκευή σε όλο το πλάτος της οδού με την τοποθέτηση γεωυφάσματος, ενίσχυση της επίχωσης, εκ νέου οδοστρωσία και ασφαλτόστρωση. Παράλληλα καθαρίστηκε εξ ολοκλήρου η παράπλευρη αποστραγγιστική τάφρος και αποκαταστάθηκαν οι προσβάσεις σε τοπικές αγροτικές οδούς και παρόδιες αγροτικές εκμεταλλεύσεις.

Στο δρόμο Άγιοι Ανάργυροι – Άγιος Γεώργιος πραγματοποιήθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε μήκος 3 χιλιομέτρων,  διαγράμμιση, τεχνικά έργα, τοποθετήθηκαν  στηθαία ασφαλείας και  πινακίδες σήμανσης και  καθαρίστηκε η αποστραγγιστική τάφρος που βρίσκεται σε επαφή με την οδό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ