ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στην τελική ευθεία για την εκλογή οργάνων βρίσκονται οι οργανώσεις της ΝΔ στην Π.Ε. Λάρισας που την Κυριακή αναμένεται να εκλέξουν πρόεδρο στη ΔΕΕΠ, μέλη στη ΔΕΕΠ, προέδρους, μέλη τοπικών οργανώσεων και αντιπροσώπους για το συνέδριο του κόμματος.

Την Κυριακή στις 7 οργανώσεις στο νομό Λάρισας θα στηθούν υποχρεωτικά 3 κάλπες σε κάθε οργάνωση με εξαίρεση τη Λάρισα όπου θα λειτουργήσουν 3 εκλογικά τμήματα με 3 κάλπες το καθένα και τα Φάρσαλα όπου θα λειτουργήσουν 3 εκλογικά κέντρα επίσης με 3 κάλπες το καθένα.

Πιο συγκεκριμένα τα εκλογικά τμήματα που θα λειτουργήσουν την Κυριακή για να υποδεχθούν τα 3.827 μέλη του κόμματος που ανανέωσαν τις εγγραφές τους ή έκαναν νέα εγγραφή είναι:

ΔΗΜ.Τ.Ο.  Φαρσάλων ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΗΜ.Τ.Ο. (ΛΑΜΙΑΣ 8 και ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ)

ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΗΜ.Τ.Ο. (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ)

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνος ΚΑΠΗ(ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ)

ΔΗΜ.Τ.Ο. Τεμπών ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ)

ΔΗΜ.Τ.Ο. Κιλελέρ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας 1o ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ( ΗΠΕΙΡΟΥ & ΑΝΘ.ΓΑΖΗ -ΛΑΡΙΣΑ 3 τμήματα)

ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγιάς ΚΕΠ ΑΓΙΑΣ (ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗ 1-ΑΓΙΑ)

αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι στις περισσότερες δημοτικές οργανώσεις οι υποψήφιοι είναι ίσοι με τον αριθμό των ατόμων που εκλέγονται οι κάλπες θα στηθούν αφού η κατάταξη του κάθε υποψηφίου θα γίνει βάσει των σταυρών προτίμησης που συγκέντρωσε. Ετσι σε κάθε εκλογικό τμήμα θα υπάρχει 1 κάλπη για τη ΔΕΕΠ μία κάλπη για τα μέλη των τοπικών οργανώσεων και μία κάλπη για τους αντιπροσώπους που θα στείλει ο νομός στο συνέδριο του κόμματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ