ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η ανακοίνωση – πρόσκληση της σχολής

Η μουσικοκινητική αγωγή σε παιδιά είναι μία μέθοδος πνευματικής και σωματικής δράσης που έχει θετικά αποτελέσματα στην εξέλιξη του χαρακτήρα και του σώματος των παιδιών. Τα παιδιά μέσω της μουσικοκινητικής αγωγής επιστρατεύουν ικανότητες και ιδιότητες που λόγω της ηλικίας τους δεν γνωρίζουν ότι διαθέτουν. Έρχονται σε επαφή με τη μουσική, τη μελωδία, το τραγούδι όπως και το χορό με πρόσχαρο και παραγωγικό τρόπο και βοηθά τα παιδιά στην κοινωνικοποίηση και στη συνεργασία μεταξύ τους καθώς μαθαίνουν να λειτουργούν στα πλαίσια μίας ομάδας.

Τα παιδιά μαθαίνουν μέσω του ρυθμού να ελέγχουν το μυϊκό σύστημα του σώματός τους και με την κατάλληλη εξάσκηση και καθοδήγηση να κινούνται σωστά καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Αποτυπώνουν μέσω του ρυθμού, ιδέες, σκέψεις και συναισθήματα, και γνωρίζουν στο βέλτιστο βαθμό τις σωματικές και νοητικές δυνατότητές τους μέσω των αυτοσχεδιασμών.

Η Μουσική Σχολή Δήμου Τυρνάβου προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα μουσικοκινητικής αγωγής (C.Orff και Dalcroze) και εκμάθησης μεταλλόφωνου για το νέο σχολικό έτος.

Τα  μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά νηπιαγωγείου και μαθητές Α τάξης Δημοτικού και θα γίνονται στο χώρο της Μουσικής Σχολής στον Τύρναβο καθώς και στο Παλιό Γυμνάσιο ( Πρώην ΚΕΚ )  Δ.Δ  Αμπελώνα.

Υπεύθυνες  Δασκάλες: Βασιλική ΝτριγκόγιαΧριστίνα Αρσένου.

Τηλ.επικοινωνίας: 24920 24818

Σας περιμένουμε !!!!!!!!!!!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com