ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

O Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, χθες Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, πραγματοποίησε επισκέψεις στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και στην 1η Στρατιά/EU-OHQ, στη Λάρισα.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο των επισκέψεων, ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις των Μειζόνων Επιχειρησιακών Σχηματισμών για την οργάνωση, την αποστολή, το επιχειρησιακό τους έργο και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Επίσης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό.

Επισκέφθηκε τις έδρες του ΑΤΑ και της 1ης Στρατιάς, το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) και το 1ο ΑΚΕ (Αεροπορικός Έλεγχος Μέσων Αεράμυνας – Κέντρο Σύνθεσης και Παραγωγής Αεροπορικής Εικόνας), την 337 Μοίρα, καθώς και το Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ). Επίσης, ξεναγήθηκε στον πρόσφατα εγκαινιασμένο Χώρο Ιστορικών Εκθεμάτων «Μορφές Αεροπορικού Πνεύματος» του ΑΤΑ.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκαν κατά περίπτωση ο Αρχηγός ΤΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ο Διοικητής 1ης Στρατιάς/EU–OHQ Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ