ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Ο ΆΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟ

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της και ένας άντρας τραυματίστηκε όταν ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο κατά τη διάρκεια γυρισμάτων μιας ταινίας. Η Halyna Hutchins, 42 ετών, πυροβολήθηκε ενώ εργαζόταν στο πλατό ως διευθύντρια φωτογραφίας. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο αλλά πέθανε από τα τραύματά της. Ο άνδρας, ο 48χρονος σκηνοθέτης Joel Souza, μεταφέρθηκε από το σημείο στο Bonanza Creek Ranch με ασθενοφόρο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι διεξάγει έρευνα και ότι δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη.

Ο εκπρόσωπος του κ. Baldwin είπε ότι το περιστατικό αφορούσε την εκπυρσοκρότηση ενός όπλου με άσφαιρα πυρά.

Σε δήλωση στο πρακτορείο ειδήσεων AFP, ένας εκπρόσωπος του σερίφη της Σάντα Φε είπε ότι ο Μπάλντουιν μίλησε με ντετέκτιβ.

Η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει ποιος τύπος βλήματος έφυγε από το όπλο και πώς. Ο Μπάλντουιν εθεάθη έξω από το γραφείο του σερίφη με δάκρυα, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η κυρία Χάτσινς ήταν από την Ουκρανία και μεγάλωσε σε μια σοβιετική στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλο, σύμφωνα με την προσωπική της ιστοσελίδα. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Κίεβο και κινηματογράφο στο Λος Άντζελες και ονομάστηκε «ανερχόμενο αστέρι» από το περιοδικό American Cinematographer το 2019.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ