ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ανακοίνωση της απερχόμενης διοίκησης του συλλόγου

Αγαπητοί γονείς,
Ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού σχολείου Τυρνάβου εύχεται σε όλους τους γονείς και τους μαθητές μας, μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και πρόοδο. Καλωσορίζουμε τα παιδιά της Α΄ τάξης του σχολείου μας καθώς και τους γονείς τους και ευχόμαστε καλή προσαρμογή.

Δυστυχώς βιώνουμε, γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικό προσωπικό, άλλη μία σχολική χρονιά όπου επικρατούν υγειονομικές δυσκολίες λόγω της πανδημίας covid 19 και των μεταλλάξεων του, με αποτέλεσμα η κατάσταση αυτή να δημιουργεί ένα χλωμό τοπίο και αβεβαιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι στο μέλλον. Ευελπιστούμε να τελειώσει σύντομα όλο αυτό που ζούμε και να επέλθει η κανονικότητα στις ζωές μας που όλοι προσδοκούμε.

Σε αυτή την πρώτη επικοινωνία μας, εκτός του καλωσορίσματος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επίκειται να πραγματοποιηθούν εκλογές για νέο Δ.Σ του συλλόγου γονέων του σχολείου μας καθώς έχει παρέλθει η θητεία του τωρινού Δ.Σ. Ως εκ τούτου, θα πραγματοποιηθεί μία και μόνο γενική συνέλευση των γονέων – μελών του σχολείου μας, ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός και ταλαιπωρία, την Τρίτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 με όσα μέλη θα συγκεντρωθούν στον χώρο του σχολείου.

Θα γίνει ενημέρωση για τον Διοικητικό, οικονομικό απολογισμό και τα πεπραγμένα – δραστηριότητες του Συλλόγου για τα παρελθόντα έτη, ώστε μετά να προχωρήσουμε στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για υποψηφιότητα των μελών για το νέο Δ.Σ, εκλογή εφορευτικής επιτροπής, εκλογή ελεγκτικής επιτροπής, αντιπρόσωπο στον Δήμο και εν τέλει, στην ανάδειξη νέου προεδρείου Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Η παρουσία σας καθίσταται σημαντική προκειμένου να συζητήσουμε και διάφορα άλλα θέματα που τυχόν απασχολούν τα παιδιά μας στο σχολείο. Θα τηρηθούν τα γνώριμα σε όλους μας υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση διασποράς του κορωνοϊού covid 19 (μάσκες, αποστάσεις κλπ.).

Ευχόμαστε και πάλι σε όλους, να έχουμε μία καλή σχολική χρονιά με υγεία στις οικογένειές μας, με την ευχή γρήγορα να επέλθει η κανονικότητα στις ζωές μας, να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο, προς όφελος των παιδιών μας. Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ