ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ: ΘΕΜΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΘΕΤΕΙ Ο Ζ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Σε περιπέτειες φαίνεται να μπαίνει η ΝΔ σε επίπεδοι νομού Λάρισας, αφού ο ένας εκ των δύο διεκδικητών της προεδρίας στη ΔΕΕΠ Λάρισας του κόμματος Ζ. Γρηγορίου που βάσει της ψηφοφορίας έχασε τις εκλογές, αμφισβήτησε το αποτέλεσμα θέτοντας θέμα διαδικασίας και καταθέτοντας σύμφωνα με πληροφορίες ένσταση.

ΟΠως γνωρίζει το paidis.com ο κ. Γρηγορίου εξέφρασε ενστάσεις για το γεγονός ότι οι φάκελοι που χρησιμοποιήθηκαν στις ψηφοφορίες δεν ήταν σφραγισμένοι και δεν έφεραν μονογραφή και επικαλούμενος άρθρα της εγκυκλίου για τις εκλογές κατέθεσε ένσταση, η οποία αναμένεται να εξεταστεί από την κεντρική εφορευτική επιτροπή του κόμματος.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του paidis.com, το πρόβλημα διαπιστώθηκε ενώ η διαδικασία βρισκόταν σε εξέλιξη και κατόπιν συνεννόησης για να μην υπάρξουν προβλήματα συμφωνήθηκε και μεταξύ των υποψηφίων να συνεχιστεί.

Μάλιστα στη Λάρισα ως εγγυητές του αδιάβλητου των διαδικασιών κλήθηκαν να παρακολουθήσουν τις εκλογές τα μέλη της Κ.Ε. του κόμματος, όπως και έγινε. Την ίδια ώρα στις εκλογές στα εκλογικά τμήματα των περιφερειακών δήμων τη διαδικασία εγγυήθηκαν οι εφορευτικές επιτροπές.

Εξυπακούεται ότι η αμφισβήτηση της διαδικασίας από τον κ. Γρηγορίου φέρνει τριγμούς και προκαλεί εσωστρέφεια και εντάσεις και δεν μένει παρά να δούμε ποια θα είναι η ετυμηγορία της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ