ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

Η Προϊσταμένη και οι νηπιαγωγοί του 1ου Νηπιαγωγείου Αμπελώνα συγχαίρουν το μαθητή τους Χρήστο Λάκη που έλαβε το 2ο Βραβείο στο διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου με τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε κατά το προηγούμενο σχολικό έτος με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και είχε ως θέμα τους Θεσσαλούς νεομάρτυρες του 1821. Ο μαθητής διακρίθηκε μεταξύ 50 συμμετεχόντων νηπίων δημόσιων και ιδιωτικών νηπιαγωγείων του νομού με τη ζωγραφιά του που είχε ως θέμα τον Άγιο Ιωάννη τον Μονεμβασιώτη.

Η βράβευση έγινε την ημέρα εορτής του Αγίου στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Λάρισας στα πλαίσια του συνεδρίου που διοργανώθηκε από τη Μητρόπολη με θέμα : « Το μαρτύριο του αίματος – Πνευματική κορύφωση του αγώνα του Γένους». Το βραβείο παρέλαβε ο βραβευθείς μαθητής από την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Αικ. Καραγιώργου συνοδευόμενος από την υπεύθυνη εκπαιδευτικό – Προϊσταμένη του 1ου Νηπιαγωγείου Αμπελώνα κ. Μαρία Τσιάκα – Ανδρεοπούλου, η οποία παρέλαβε αντίστοιχα από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο δώρα και επαίνους για το Νηπιαγωγείο.

Η Δ/νση και ο Σύλλογος Διδασκουσών του Νηπιαγωγείου συγχαίρουν επίσης τους υπόλοιπους μαθητές/τριες που πήραν μέρος στον διαγωνισμό και έλαβαν επαίνους για τη συμμετοχή τους. Ευχαριστούν δε, την υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Κωνσταντίνα Χατζημίχου – Καλούση για την ενθάρρυνση και υποστήριξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ