Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την ανακοίνωση της Εφορευτική Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΕΦ.Ε.Ε.Π.) Λάρισας υπογράφουν οι Κωστής Γιαννακός, Απόστολος Δόκος, Μανώλης Μινήσιος και Στέλιος Τσολάκης

Η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, που αφορούσαν την εκλογική αναμέτρηση των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας που έλαβε χώρα την 24η Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε. Έχουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι Πρόεδρος ΔΕΕΠ Λάρισας εξελέγη ο κ. Σουφλιάς Ηλίας λαμβάνοντας 1598 ψήφους έναντι του κ. Γρηγορίου Ζήση που έλαβε 1490 και εκλέγεται ως μέλος ΔΕΕΠ στη νέα σύνθεσή της.

Οι ψηφοφόροι και φίλοι της μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξης της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Λάρισας πήραν στα χέρια τους το κόμμα και με δημοκρατικές διαδικασίες έδωσαν εντολή στον νέο Πρόεδρο και στην νέα σύνθεση της ΔΕΕΠ Λάρισας, ώστε να προχωρήσουν στην ανασυγκρότηση, τη δημιουργική ανανέωση και τη διεύρυνση του κόμματος, αφού το μήνυμα των εσωκομματικών εκλογών ήταν ξεκάθαρο και σαφές.

Η μεγαλύτερη Παράταξη της χώρας λειτουργεί με ενότητα χωρίς αποκλεισμούς, αγκαλιάζοντας με σύμπνοια και ομόνοια όλους τους ψηφοφόρους και τα στελέχη της, που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές.

Η Εφορευτική Επιτροπή Λάρισας υποκλίνεται στον έντιμο και ευγενή προεκλογικό αγώνα των υποψηφίων, τους συγχαίρει και τους εύχεται καλή, δημιουργική και αγωνιστική θητεία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που ακούραστα συμμετείχαν στις Εφορευτικές Επιτροπές (ΔΗΜΕΦΕ) των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ο.)

κατά την διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων, οι οποίοι χωρίς κανένα όφελος επέδειξαν αμέριστο ζήλο, αγνοώντας την σωματική και πνευματική κόπωσή τους, στην πολύωρη διαδικασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ