ΤΟ ΚΕΜΠΑΠΑΔΙΚΟ “ΝΟΥΛΗΣ” ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Το Κεμπαπάδικο “Νούλης”, ένα νέο κατάστημα στο χώρο της εστίασης που ανοίγει την Τετάρτη στον Τύρναβο με στόχο να προσφέρει ότι πιο ποιοτικό υπάρχει σε κρέατα σούβλας και όχι μόνο καθημερινά μεσημέρι και βράδυ. Αλλωστε η χρόνια ενασχόληση των ιδιοκτητών του  με τον τομέα του κρέατος αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων.

“Το κεμπαπάδικο” θα είναι ανοικτά καθημερινά 11 το πρωί με 11 το βράδυ και δίνει τη δυνατότητα για παράδοση φαγητών κατ’ οίκον (ντελίβερι) με ένα τηλεφώνημα αλλά και για παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα (take away).

Οι ιδιοκτήτες του επί 25 χρόνια κρεοπώλες και με πείρα στο ψήσιμο του κρέατος μπορούν να εγγυηθούν για ένα άριστο αποτέλεσμα στα προσφερόμενα κρέατα σούβλας και στα πιάτα της ώρας.

Πρέπει να γνωρίζεται ότι τα κρέατα είναι ντόπια επιλεγμένα από εκτροφές της περιοχής  ενώ τα κοτόπουλα είναι ημέρας και εγγυημένα από την εταιρεία Νιτσιάκος.
Στο”Κεμπαπάδικο” θα βρίσκεται καθημερινά κοτόπουλο ψητό μισό και ολόκληρο, κεμπάπ πρόβειο, χοιρινό και κοτόπουλο, επιπλέον Πέμπτη έως Σάββατο κοκορέτσι, κεμπάπ αρνί, μπριζόλα σούβλας, πανσέτα σούβλας, κότσι χοιρινό και κεφαλάκια αρνί – κατσίκι.
Επίσης κάθε μέρα υπάρχουν κρέατα και κρεατοσκευάσματα στη σχάρα, ενώ όλα τα κρέατα δίνονται και σε σάντουιτς.
Κεμπαπάδικο “ο Νούλης”, στην οδό Δημοκρατίας 6 στον Τύρναβο για να καλύψει τις καθημερινές σας ανάγκες σε γρήγορο ποιοτικό φαγητό με κρέατα στη σούβλα και στη σχάρα, σαλάτες εποχής κρασί, μπύρες και αναψυκτικά.
Ολα τα πιάτα φτάνουν στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα στο 24920 25378 και 6907 321095.
Το κατάστημα δέχεται παραγγελίες και κρατήσεις.
Δείτε τον τιμοκατάλογο με όλα τα προσφερόμενα προϊόντα:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ