ΜΕ Θ. ΜΑΡΓΙΑΝΟ – ΣΤ. ΣΤΑΜΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Μ. ΝΤΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΖΙ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Στο ασφαλές, αφού τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα προφύλαξης από τον κορωνοϊό, άνετο και φιλόξενο περιβάλλον του καφέ ΚΟΖΙ στον Αμπελώνα, μπορείτε να απολαύσετε αύριο ανήμερα της εθνικής επετείου, με ζωντανή μουσική, το αγαπημένο σας τσιπουράκι, το κρασάκι ή την μπύρα, με τη συνοδεία νόστιμων ποιοτικών και φρέσκων πιάτων.

Η υπέροχη μουσική με την εγγύηση του Θανάση Μαργιάνου, του Στάθη Σταμελόπουλου και του Μανώλης Ντάλλας που θα ξεκινήσουν το πρόγραμμα στη 1 το μεσημέρι, οι ποιοτικοί ψαρομεζέδες, τα μαγειρευτά πιάτα, οι φρέσκες σαλάτες που θα συνοδεύουν το ποτό σας, ενώ το ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, το άψογο σέρβις αποτελούν εκείνα τα συστατικά που μπορούν να εγγυηθούν τη μεσημεριανή σας απόλαυση και διασκέδαση ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Ντόπιο τσίπουρο και κρασί με εγγυημένη ποιότητα, προϊόντα του Οινοποιείου Τυρνάβου και όλες οι γνωστές μάρκες μπύρας σας περιμένουν.

28η Οκτωβρίου στο ΚΑΦΕ “ΚΟΖΙ” στην κεντρική πλατεία του Αμπελώνα, δίπλα από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, γιατί εδώ η διασκέδαση είναι πολύ “cozy”

Πληροφορίες – ρεζερβέ στο 24920 31227.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ