ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ FACEBOOK

Άνοιξε τα χαρτιά του ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ αναφορικά με το Facebook της νέας εποχής και για τη νέα εταιρική ταυτότητα που φιλοδοξεί να του δώσει.

Στόχος του Μαρκ Ζάκερμπεγκ είναι ξεκάθαρα η εικονική πραγματικότητα. Η αποκάλυψη έγινε στην ετήσια εκδήλωση Connect της εταιρίας Facebook και το ενδιαφέρον είναι όπως αναμενόταν τεράστιο εν μέσω σωρείας δημοσιευμάτων για τη ριζική αλλαγή της πλατφόρμας.

Το νέο όνομα του Facebook είναι Meta…

Το Facebook σχεδιάζει να «φτιάξει» ξανά τον εαυτό του στο πλαίσιο του νέου μεγάλου στόχου του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, της δημιουργίας δηλαδή του «metaverse», ενός νέου διαδικτυακού κόσμου όπου οι χρήστες θα συνυπάρχουν και θα επικοινωνούν σε εικονικούς χώρους. Ο Μαρκ Ζακενμπεργκ αποκάλυψε ότι η εταιρεία του πλέον θα ονομάζεται Meta.

Ο Ζάκερμπεργκ ελέγχει τρία δισ. ανθρώπους με το Facebook
Στο πλαίσιο μάλιστα της ανάπτυξης του «metaverse», η facebook σχεδιάζει να δημιουργήσει 10.000 νέες θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσα στην επόμενη πενταετία.

Το Facebook είχε ανακοινώσει ότι σκοπεύει να επενδύσει σε πρώτη φάση 50 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία του «metaverse», ένα βήμα που ο επικεφαλής του Μαρκ Ζάκερμπεργκ χαρακτήρισε σημαντικό για το μέλλον της εταιρείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ