ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου δήμου Λαρισαίων

Στην Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης για το τελευταίο αντίο στην Φώφη Γεννηματά.
Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Επίσης,, μόλις έγινε γνωστή η απώλεια, ο κ. Καλογιάννης σε δήλωσή του είχε σημειώσει μεταξύ άλλων τα εξής: “Η Φώφη έχασε τη μάχη, όμως το πολιτικό της ήθος, η ευπρέπεια και η πολιτική σκέψη, θα παραμείνουν ανεξίτηλα στην πολιτική μας ζωή.”

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

Ομόφωνο ψήφισμα για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φ. Γεννηματά εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων, σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίασή του, ενώ ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης θα παραστεί στο λαϊκό προσκύνημα και την εξόδιο ακολουθία στην Μητρόπολη Αθηνών.

Αναλυτικά το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων, συνήλθε έκτακτα σε δια περιφοράς συνεδρίαση την 26η Οκτωβρίου 2021, ύστερα από την αναγγελία του θανάτου της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά. και αφού έλαβε υπόψη:
1. Το άρθρο 65 του Ν. 3852/10 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
2. Τη με αρ. 426/13-11-2021 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ (ΑΔΑ: 6ΩΚΛ4ΜΤΛ6-ΥΔ4).

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

1. Να εκφράσει ομόφωνα τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της εκλιπούσης.
2. Να παραστεί δια αντιπροσωπείας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη στο Λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών όπου θα εκτίθεται η σορός της.
3. Να αποσταλεί στεφάνι από μέρους του Δήμου.
5. Να δημοσιευθεί το παρόν.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com