ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ

Η Στ. Μπίζιου μετά τη συνάντηση με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σ. Κεδίκογλου

Τα Στρατηγικά Σχέδια που θα τεθούν προς διαβούλευση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον ερχόμενο Δεκέμβριο και αφορούν στο μέλλον των επιδοτήσεων, ήταν το αντικείμενο συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανάμεσα στον υφυπουργό Σίμο Κεδίκογλου και την βουλευτή Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.

Η Λαρισαία βουλευτής μετέφερε στον υφυπουργό τις ανησυχίες των κτηνοτρόφων για το κόστος παραγωγής στην ελληνική κτηνοτροφία, όπως αυτό διαμορφώνεται μετά τις αυξήσεις στις τιμές των ζωοτροφών και της ενέργειας. Οι επιδοτήσεις θα δώσουν ανάσα στους κτηνοτρόφους ώστε να ανταπεξέλθουν σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολή οικονομική συγκυρία.

Η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας περνά μέσα από τον πρωτογενή τομέα. Η ενίσχυση και προστασία της ελληνικής κτηνοτροφίας αποτελεί κεντρικό άξονα στην αναβάθμιση του πρωτογενούς μας τομέα και συνολικά της αγροτικής οικονομίας, δήλωσε μετά την συνάντηση η κα Μπίζιου.

«Είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων της κτηνοτροφίας για να αντιμετωπίσουμε μαζί τα προβλήματα και τις προκλήσεις που προκύπτουν.

Για μας, ο πρωτογενής τομέας είναι καθοριστικός, γιατί μέσω αυτού αυξάνονται οι εξαγωγές και μέσα από τις εξαγωγές δημιουργείται εισόδημα, πολλές και καλές θέσεις εργασίας», κατέληξε στη δήλωση της η κα Μπίζιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ