ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ένα μεγάλο θεσσαλικό ντέρμπι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα 1986, οι οποίοι μετά από ενάμιση χρόνο αναγκαστικής απουσίας, θα επιστρέψουν στο γήπεδο, τηρώντας, βέβαια, όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Η Αμπελωνίτικη ομάδα, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα, υποδέχεται την ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Τρικάλων στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αμφότερες, σημείωσαν νίκες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι Αμπελωνίτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με κυριότερο αυτό, του Θρασύβουλου Κοτσώνα, τις υπηρεσίες του οποίου θα στερηθούν για ακόμη ένα παιχνίδι, βρίσκονται με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από την μεγάλη, εκτός έδρας νίκη της ομάδας στη Λαμία και θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους, ώστε να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τον στόχο τους, που είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Στον αντίποδα, και η Τρικαλινή ομάδα, έρχεται με την ψυχολογία στα ύψη, καθώς σημείωσε την πρώτη της νίκη στη Γ’ Εθνική απέναντι στην ομάδα του Καναλακίου Πρέβεζας.

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το φίλαθλο κοινό, με την διοίκηση των Αμπελωνιτών, μέσα από σχετική ανακοίνωση να υπενθυμίζει ότι θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα:

Είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους ή με πιστοποιητικό νόσησης, ενήλικες.

Είσοδος σε ανηλίκους από 13 – 17 ετών μόνο με την επίδειξη PCR 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών.

Είσοδος σε ανηλίκους ως 12 ετών μόνο με την επίδειξη αρνητικού self test της ίδιας ημέρας.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας εντός γηπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ