Ο ΑΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ TOY ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ TOY ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΜΟΥΣΙΚΟY ΣΥΛΛΟΓΟY

Η απερχόμενη Τοπική Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού ανακοινώνει, με βάση τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων σε Λάρισα και Αθήνα, τον άμεσο προγραμματισμό δράσης:

  1. Κυριακή 31/10, το παράρτημα Λάρισας του ΠΜΣ συμμετέχει στην αποστολή υλικής και οικονομικής βοήθειας των σωματείων στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας που θα ξεκινήσει με κομβόι από την Λάρισα.
  2. Δευτέρα 1 /11 στις 1.30 μ.μ., κεντρική κινητοποίηση στο Υπουργείο Πολιτισμού στην Αθήνα. Καταθέτουμε τα αιτήματα για τους μουσικούς που εργάζονται στα μουσικά σύνολα χωρίς σταθερές εργασιακές σχέσεις. Ζητάμε να πάρει θέση το Υπουργείο για την Καμεράτα, αλλά και για τις αμοιβές στις άλλες Κρατικές ορχήστρες όπως και σε αυτές των Δήμων. Να πάρει θέση για την καταπάτηση των συγγενικών μας δικαιωμάτων από τους εποπτευόμενους από το ΥΠΠΟ οργανισμούς.
  3. Συμμετοχή στην κινητοποίηση σωματείων και φορέων την Δευτέρα στις 8 Νοέμβρη στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική Πλατεία της Λάρισας για να μην εφαρμοσθεί ο νόμος Χατζηδάκη. Δεν παραδίνουμε το Μητρώο μας ούτε σε Κράτος ούτε σε εργοδότες. Αντίστοιχα δίνουμε το παρών στην πορεία που διοργανώνουν τα σωματεία της πόλης για το Πολυτεχνείο 17/11.
  4. Κυριακή 15/11, πρεμιέρα στο κανάλι του παραρτήματος στο YouTube, βιντεοσκοπημένης εκδήλωσης με τίτλο «Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις» αφιερωμένη στην 48η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, συμμετέχουν συνάδελφοι μουσικοί από την Λάρισα.
  5. Συναυλία με την συμφωνική της ΕΡΤ στις 27/11, με στόχο την ενίσχυση του κεντρικού Ταμείου Αλληλεγγύης μας. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, το μαέστρο Χρήστο Κολοβό και σημαντικούς λυρικούς τραγουδιστές της Χώρας μας που συμμετέχουν με ενθουσιασμό σε αυτή την πρωτοβουλία μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που έχουν εγγραφεί στον ΠΜΣ να συμμετέχουν στις εκλογές του παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου στις 7 και 9 Νοεμβρίου, να στηρίξουν την θετική πορεία του Συλλόγου μέχρι σήμερα, επίσης την πιο δυναμική και πολύμορφη συνέχειά του με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ