ELECTRONET Β.Κ. ΚΑΖΑΝΑ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!

Ο απόλυτος προορισμός για αγορές γίνεται για άλλη μια φορά το μεγαλύτερο υπερκατάστημα ηλεκτρικών της πόλης μας! Για 15 μέρες στην Electronet Β.Κ. Καζάνα οι εκπτώσεις και οι μεγάλες προσφορές σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές χαλάνε κόσμο!

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας από τις κλασικές ηλεκτρικές συσκευές – ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια μικροσυσκευές και αξεσουάρ – μέχρι  τηλεοράσεις, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, smatphones tablet και όλα τα gadget, όλα διατίθενται σε εκπτωτικές τιμές χωρίς εξαιρέσεις και με μεγάλες προσφορές.

Ειδικότερα αυτήν την περίοδο έχουν την τιμητική τους οι αφυγραντήρες και τα στεγνωτήρια. Με έναν αφυγραντήρα μειώνετε τα έξοδα της θέρμανσης έως και 20%.

Είναι η ιδανική λύση για χώρους με ανεπαρκή θέρμανση, εξαφανίζει την υγρασία,  αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας και  δημιουργεί υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα.

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από στεγνωτήρια & πλυντήρια-στεγνωτήρια όλων των επώνυμων εταιριών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα ενός στεγνωτηρίου χωρίς να ξοδευτείτε.

Εκμεταλλευτείτε το 15ήμερο των εκπτώσεων, πραγματοποιήστε τις αγορές σας σε πολύ καλές τιμές και ταυτόχρονα κερδίστε δώρα.

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛElectronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ