Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

Για άλυτα προβλήματα στα σεισμόπληκτα χωριά της Ελασσόνας κάνει λόγο ο πρώην δήμαρχος

Στα σεισμόπληκτα χωριά της Ελασσόνας Αμούρι και Πραιτώρι βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες για άλλη μια φορά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ελασσόνας κ. Ν. Ευαγγέλου και μέλη της παράταξης “Αλλάζουμε”.

Δυστυχώς όπως διαπιστώθηκε 9 ολόκληρους μήνες μετά, τα προβλήματα παραμένουν άλυτα .
Το θέμα της διανομής των τροφίμων είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή την στιγμή οι κάτοικοι των σεισμόπληκτων χωριών κάνοντας μάλιστα λόγο για ατόπημα της δημοτικής αρχής.

Έχει μεγάλη σημασία και ίσως να πρέπει το θέμα να διερευνηθεί περαιτέρω καθώς οι κάτοικοι μας μετέφεραν ότι διανέμονται ελάχιστα τρόφιμα και αυτά σε περιορισμένο αριθμό συμπολιτών μας, τα οποία συνοδεύονται με ειδικό σημείωμα της πρώην αντιδημάρχου παιδείας-αθλητισμού-πολιτισμού με το όνομα και τα τηλέφωνα της.

Τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα…

Που πηγαίνουν όλα αυτά τα τρόφιμα;

Γιατί δεν έχουν παραδοθεί σε όλες τις σεισμόπληκτες οικογένειες;

Δεν θα θέλαμε να μεταφέρουμε, εκτός και αν μας ζητηθεί από τις αρμόδιες αρχές τα πολύ σοβαρά υπονοούμενα και τις αιχμές των κατοίκων για την διαχείριση από την πλευρά της δημοτικής αρχής στο συγκεκριμένο θέμα.

Από την άλλη η Δημοτική Αρχή πληρώνει ενοίκια σε αποθήκες για να κάνει την μικροπολιτική της αντί να στηρίξει το λαό της Ελασσόνας.

Η εικόνα μιλά από μόνη της:

Ετοιμόρροπες επικίνδυνες κατοικίες που εγκυμονούν κινδύνους για περαστικούς, από ηλικιωμένους μέχρι μικρά παιδιά, αφού μέχρι τώρα δεν έχουν κατεδαφιστεί.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν την Δημοτική Αρχή ότι μεροληπτεί όσον αφορά το επίδομα των 600€ αλλά και τα υπόλοιπα ποσά που δόθηκαν για την αποκατάσταση των οικοσκευών.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν την μεγάλη καθυστέρηση και αδιαφορία από πλευράς της δημοτικής αρχής Γάτσα-Καρανίκα για το επόμενο βήμα που αφορά στην κατασκευή των νέων κατοικιών τους .

Η τεράστια καθυστέρηση τους γεμίζει απελπισία και οργή καθώς βιώνουν την πλήρη εγκατάλειψη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ