ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 38ΧΡΟΝΗ ΕΓΚΥΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, πέθανε 38χρονη έγκυος «χτυπημένη» από κορονοϊό, αφού νοσηλεύθηκε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο. Η γυναίκα πρόλαβε και έκανε καισαρική με τους γιατρούς να παίρνουν το μωρό στην 32η εβδομάδα κύησης, όμως η ίδια δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό στις 24 Σεπτεμβρίου και στις 28 του ίδιου μήνα μετέβη στο νοσοκομείο Κατερίνης λόγω δύσπνοιας.

Η 38χρονη, η οποία δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον covid, διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο, όπου στις 30 Σεπτεμβρίου, και ενώ βρισκόταν στην 32η εβδομάδα κύησης, οι γιατροί έκαναν καισαρική τομή και της αφαίρεσαν το έμβρυο.

Η γυναίκα νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη στην κλινική covid, ενώ στις 27 Οκτωβρίου κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το βρέφος είναι καλά στην υγεία του και έχει πάρει εξιτήριο.

Εξάλλου, ακόμη μία γυναίκα (35χρονη), η οποία ήταν έγκυος, νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Η γυναίκα νοσεί με κορονοϊό, γέννησε με καισαρική και στη συνέχεια διασωληνώθηκε. Το μωρό, αρχικά είχε διασωληνωθεί, αλλά πλέον είναι καλά στην υγεία του.

dikaiologitika.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ