«ΧΡΥΣΟΙ» ΓΚΕΛΑΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Μεγάλος νικητής του πανελληνίου πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου στους άνδρες είναι ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει των δύο μαραθωνίων σε Αθήνα και Βαλένθια. Ο πρωταθλητής μαραθωνίου αναδείχθηκε και πρωταθλητής ανωμάλου δρόμου με χρόνο 29:17 στα 10 χιλιόμετρα, καταφέρνοντας να οδηγήσει την κούρσα στο μεγαλύτερο μέρος της, ακολουθώντας πολύ γρήγορο ρυθμό.

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος ήταν εκείνος που τερμάτισε στη 2η θέση, σημειώνοντας χρόνο 30:03. Ο Αύγουστος Παππάς τερμάτισε στην τρίτη θέση με χρόνο 30:10. Ο αγώνας ήταν πολύ απαιτητικός, με τους αθλητές να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν στον τερματισμό στην Πηγή Τρικάλων.

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Γιώργος Σταμούλης με χρόνο 30:28, ενώ πέμπτος βρέθηκε ο Γιάννης Ζερβάκης με 30:50. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Χαράλαμπος Πιτσώλης (30:56), Κώστας Σταμούλης (31:23), Γιώργος Μίνος (31:29), Αναστάσιος Παπούλιας (31:29) και Χρήστος Παπούλιας με 31:53.

Το παρών στη διοργάνωση έδωσαν τόσο η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, όσο και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός. “Θέλω να ευχαριστήσω την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που είναι σήμερα εδώ και δείχνει έμπρακτα τη στήριξη της στις διοργανώσεις που γίνονται στην περιφέρεια μας. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους αθλητές και στις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στον αγώνα. Εμείς ως περιφέρεια είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε με την ομοσπονδία και να φιλοξενήσουμε μεγάλους αγώνες παντού στη Θεσσαλία”, είπε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, στον χαιρετισμό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ