ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αμεση ήταν η αντίδραση της περιφέρειας Θεσσαλίας στα δημοσιεύματα του paidis.com σχετικά με τα παράπονα κατοίκων για το σκοτάδι που επικρατεί στην είσοδο των Δένδρων Τυρνάβου στο αρχικό τμήμα του δρόμου που οδηγεί στο χωριό.

Οπως ανέφεραν η περιφέρεια με το έργο που υλοποίησε κατασκεύασε τα πεζοδρόμια και προχώρησε στην αντικατάσταση των κλασσικών λαμπτήρων με λαμπτήρες led στους υπάρχοντες στύλους ηλεκτροφωτισμού. Μάλιστα όπως επεσήμαναν μπορεί το έργο να ήταν προύπολογισμού 150000 € αλλά το τελικό του κόστος ανήλθε σε 70.000 € λόγω των εκπτώσεων του εργολάβου.

Επιπλέον διευκρινίζουν ότι δεν είναι στην αρμοδιότητα της περιφέρειας η συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού, αν και οι υπηρεσίες της επενέβησαν σε προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο δίκτυο λόγω κάποιων βραχυκυκλωμάτων.

Επίσης τονίζουν ότι φρεάτια σκεπάστηκαν με τσιμέντο λόγω των φθορών που προκλήθηκαν λόγω κλοπών ή λόγω τρωκτικών που έκοβαν τα καλώδια.

Τέλος αφού επισημαίνουν ότι το σημερινό πρόβλημα οφείλεται σε ιδιώτη που στην προσπάθειά του να τοποθετήσει κάποιο στάντ έκοψε το καλώδιο ηλεκτροφωτισμού, επαναλαμβάνουν ότι η ευθύνη για την αποκατάσταση της ζημιάς ανήκει στο δήμο Τυρνάβου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ