ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΒΔΕΛΛΙΩΤΩΝ “Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ” ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

“…ας βοηθήσουμε όλοι να ανθίσει το δέντρο της Ελπίδας… το δέντρο της Αιμοδοσίας…”. Kινούμενος σε αυτή την κατεύθυνση, και με γνώμονα την ανέκαθεν κοινωνική ευαισθησία που τον διακρίνει , ο Σύλλογος Αβδελλιωτών ” Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ”, συνεπικουρούμενος από τη Μονάδα Αιμοδοσίας του Κουτλιμπάνειου Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία που θα λάβει χώρα στη κεντρική πλατεία του Τυρνάβου, τη Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, από τις 09:00 έως τις 13:30, ενώ σε περίπτωση που ο καιρός δεν θα είναι σύμμαχος μας, θα υπάρξει άμεση και έγκαιρη ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι .

Τονίζεται ότι θα τηρηθούν απαρέγκλιτα αυστηροί κανόνες υγιεινής και αυστηρά μέτρα προφύλαξης για όλους τους συμμετέχοντες της Αιμοδοσίας, συμπεριλαμβανομένου του Ιατρικού και του Νοσηλευτικού προσωπικού, ενώ οι Εθελοντές Αιμοδότες πριν προσέλθουν στον χώρο αιμοδοσίας να έχουν υπόψη τα κάτωθι:

α. Κάθε υγιής άνδρας ή γυναίκα, μπορεί να γίνει αιμοδότης και θα πρέπει να έχει ηλικία 18-65 ετών.
β. Θα πρέπει να είναι ξεκούραστος και να έχει συμπληρώσει τις φυσιολογικές ώρες ύπνου.
γ. Πριν έρθει για αιμοδοσία, θα πρέπει να προηγηθεί ένα καλό πρωινό
δ. Δεν πρέπει να έχει καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά πριν δώσει αίμα.
ε. Δεν πρέπει να έχει πάρει φάρμακα, ή οποιαδήποτε άλλη φαρμακευτική αγωγή, ούτε καν ασπιρίνη, τις τελευταίες μέρες πριν την αιμοληψία.

Φορέστε λοιπόν το πιο ζεστό, ανθρώπινο και λαμπερό σας χαμόγελο και γίνετε εσείς αχτίδα Ελπίδας και Αισιοδοξίας για όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη, χαρίζοντας λίγο από το αίμα σας….χαρίζοντας Ζ Ω Η !!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ