Ε.ΛΙΑΚΟΥΛΗ: ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Ο ΕΜΨΥΧΩΤΗΣ ΤΟΥΣ

Στα εγκαίνια της έκθεσης «Εξ’Οικονομώ-Αυτονομώ» που συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Λάρισας μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων και που πραγματοποιείται στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, παραβρέθηκε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κα Ευαγγελία Λιακούλη.

Για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία η κ. Λιακούλη δήλωσε:

«Μέσα στην πανδημία , με το νομό μας στο «κόκκινο» και τους πολίτες σε αγωνία για την υγεία και τη ζωή τους, αποτελεί φάρο αισιοδοξίας και ελπίδας, η δράση που διοργανώνεται στην πόλη μας, με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λάρισας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας,  του Δήμου Λαρισαίων  και του ΤΕΕ, στην οποία συμμετέχουν οι επιχειρήσεις μας, μικροί και μεγάλοι  επιχειρηματίες μας, δυνατοί όλοι τους, μέσα σε ένα δύστοπο επιχειρηματικό περιβάλλον , το οποίο εκείνοι καταφέρνουν τελικά, να το μετατρέπουν σε ευκαιρία, με προοπτική.

Η καρδιά της πόλης, στην Κεντρική Πλατεία, χτυπά στους ρυθμούς της επιχειρηματικότητας, στα πλαίσια του προγράμματος «Εξ’Οικονομώ-Αυτονομώ» , με το οποίο δίνεται η δυνατότητα ενεργειακής αναβάθμισης και αυτονόμησης των κατοικιών με πολλαπλά οφέλη, τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον μας. Είναι σημαντικό που μέσα  από τέτοιες δράσεις, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, μπορούν να έρθουν  σε άμεση επαφή με τους επαγγελματίες του χώρου, που θα τους βοηθήσουν στο να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει και τους ωφελεί.

Χαίρομαι κάθε φορά που νιώθω ότι ο νομός μας γίνεται μια γροθιά και όλοι μαζί , θεσμικοί φορείς και επιχειρήσεις αποδεικνύουμε ότι και θέλουμε και μπορούμε.

Το Επιμελητήριο Λάρισας, απέδειξε ότι ενθαρρύνει σοβαρά τις επιχειρήσεις μας στην καινοτομία και στην προώθησή τους, εμψυχώνει κάθε προσπάθειά τους, ενώ η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Λάρισας, στηρίζουν έμπρακτα τον επιχειρηματικό κόσμο, με τους θεσμικούς φορείς να συνδράμουν όλοι , από το μετερίζι τους.

Αυτή είναι η εικόνα που ταιριάζει στο νομό μας και στη χώρα μας. Ενωμένοι, δυνατοί και ουσιαστικοί.

Μαζί με αυτό, το σημαντικό πρακτικό κέρδος μας, μέσα από το πρόγραμμα που αποτελεί αντικείμενο της έκθεσης, είναι «Τα Έξυπνα Σπίτια», που  διαμορφώνουν  την «Έξυπνη Πόλη» και κατά επέκταση οικοδομούν το αύριο για έναν «Πράσινο Πλανήτη», που αποτελεί το όραμα της γενιάς μας» .

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ