39ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ 20 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΤΗ ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ 2.000 €

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από την άγρια δολοφονία της 75χρονης γυναίκας από τον βαφτισιμιό της. Στα χέρια της Αστυνομίας φέρεται ότι βρίσκεται ο φερόμενος ως δράστης, ενώ υπενθυμίζουμε ότι η 75χρονη από τη Νέα Ιωνία, βρέθηκε έπειτα από έρευνες νεκρή μέσα στην υπόγεια αποθήκη της πολυκατοικίας που διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews, ο 39χρονος έχει ήδη ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Η γυναίκα που ήταν ευκατάστατη και χήρα, ζούσε με τον γιο της.

Ο 39χρονος βαφτισιμιός της είχε ποινικό παρελθόν και έχει απασχολήσει τις Αρχές για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα, ενώ φέρεται να ήταν και χρήστης ναρκωτικών. Επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της και όταν απαίτησε 2.000 ευρώ και εκείνη δεν του τα έδωσε, έβγαλε ένα μαχαίρι και κυριολεκτικά την κατακρεούργησε με περισσότερες από 20 μαχαιριές.

Ο γιος της λόγω της κατάστασής του δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, όμως ούτε και οι γείτονες παρότι η πολυκατοικία έχει πέντε διαμερίσματα ανά όροφο. Ο δράστης αμέσως μετά τύλιξε με μονωτική το κεφάλι της νονάς του και το σώμα της με ένα πάπλωμα, την έσυρε έως το ασανσέρ και από εκεί στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Η Αστυνομία ερευνούσε από προχθές την εξαφάνισή της και οι αστυνομικοί είχαν αρχίσει να μαθαίνουν αρκετές λεπτομέρειες που τους οδήγησαν σε συμπεράσματα. Εντόπισαν αρχικά τις κηλίδες κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος, στο ασανσέρ, στη συνέχεια στο υπόγειο και κατέληξαν στην σορό του άγρια δολοφονημένου θύματος.

Εντός της οικίας βρέθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό άθικτο και έτσι δεν είναι σίγουρο αν ο δράστης κατάφερε να αρπάξει κάποια χρήματα.

enikos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ