Κ. ΠΕΤΜΕΖΑΣ: ΤΑΦΟΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

Την αγωνία του και τον προβληματισμό του για την κατάσταση που έχουν δημιουργήσει τα νέα μέτρα που εφαρμόζονται από το Σάββατο στο λιανεμπόριο και στην εστίαση ιδιαίτερα στους μικρομεσαίους επαγγελματίες και εμπόρους, εκφράζει μέσα από το paidis.com, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου Κώστας Πετμεζάς χαρακτηρίζοντας τα ταφόπλακα για τις τοπικές επιχειρήσεις.

Οπως υποστηρίζει από τη μία οι σχολαστικοί έλεγχοι στους πελάτες σε συν;aρτηση με την υποχρέωσή τους να επιδεικνύουν πιστοποιητικά είναι έχουν κάνει rapid tests και από την άλλη η απειλή για αυστηρά πρόστιμα σε επιχειρήσεις και πελάτες δημιούργησαν μία ασφυκτική κατάσταση στην αγορά που οδήγησε σε δραματική πτώση του τζίρου τόσο στα εμπορικά καταστήματα όσο και στην εστίαση.

“Παλεύουμε εδώ και καιρό να σταθούμε στα πόδια μας μετά τα αλλεπάλληλα λουκέτα λόγω πανδημίας. Προσπαθούσαμε να αντιμετωπίσουμε τα τεράστια προβλήματα που δημιούργησαν οι απανωτές αυξήσεις στην ενέργεια και στα λειτουργικά μας έξοδα, έχοντας και τον βραχνά των χρεών της πανδημίας. Ηλθε τώρα και το άτυπο lock down των νέων μέτρων να μας αποτελειώσει”, σημειώνει ο κ. Πετμεζάς που ζητά από την πολιτεία ουσιαστική στήριξη των μικρομεσαίων με μέτρα άμεσης υλοποίησης και ανακούφισης της αγοράς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ