ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΝΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Στη φυλακή οδεύει έπειτα από την πολύωρη απολογία του ο προπονητής τένις που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων, καθώς ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν ότι πρέπει να κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Ο 35χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε τη θέση του και να πλησιάζει μικρά κορίτσια ώστε να τα «πείθει» να συνάπτουν σχέσεις μαζί του, ενώ η δράση του φέρεται να κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα έχουν γίνει γνωστά, διατηρούσε μέχρι πρόσφατα σχέση με μια από τις δύο καταγγέλλουσες, η οποία είναι τώρα 20 ετών. Η κοπέλα, ωστόσο, έλαβε την απόφαση να μιλήσει στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασιας Ανηλίκων, περιγράφοντάς τους τον εφιάλτη που ζούσε εδώ και πολύ καιρό.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αξιωματικοί του Ανηλίκων εντόπισαν και δεύτερο θύμα του 35χρονου, το οποίο είχε μιλήσει στους γονείς του για τα περιστατικά αποπλάνησης και βρέθηκε στην Ασφάλεια συνοδευόμενο από τον πατέρα του.

Το κορίτσι ήταν 13 ετών, γεγονός που προκάλεσε σοκ, αλλά δημιούργησε και υποψίες πως ο προπονητής ενδεχομένως να είχε ακόμη περισσότερα θύματα. Για τον λόγο αυτό οι Αρχές κατάσχεσαν το tablet, τα κινητά του και τον υπολογιστή, τα οποία έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν πέσει και άλλα κορίτσια θύματα της δράσης του.

Ο 35χρονος, που φέρεται να είναι ιδιοκτήτης και προπονητής σε ακαδημία τένις στα βορειοδυτικά προάστια, συνελήφθη την Παρασκευή έπειτα από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του.

Από την πλευρά της υπεράσπισης, ο δικηγόρος του Χριστόδουλος Φίλιας, μετά την προφυλάκιση δήλωσε τα εξής: «Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε. Κατηγορείται για τρία κακουργήματα, τα δύο δεν υπάρχουν και η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική. Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από την ηλικία των 17 έως τα 21 έτη, δεν ήταν προπονητής της δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση. Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση, δεν ήταν προπονητής της. Το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική».

efsyn.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ