ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ. Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙ.ΖΩ.

Το Δ.Σ του Γ. Σ. Τυρνάβου διοργανώνει την Κυριακή 14 Νοεμβρίου επιμορφωτικό Σεμινάριο ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ με την υποστήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Επι. Ζω (Επιμόρφωση Ζωής).

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο χώρου του Κλειστού Γυμναστήριου Τυρνάβου με ώρα έναρξης 10:00 πμ. και απευθύνεται σε προπονητές, μέλη του Δ.Σ και αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου, αλλά και σ’ όλο το γενικό πληθυσμό που ενδιαφέρεται να επιμορφωθεί πάνω σε περιστατικά επείγοντα και απειλητικά για τη ζωή και την κοινωνία.

Ο Γ.Σ. Τυρνάβου, πάντα ένα βήμα μπροστά στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες επιμορφωτικού χαρακτήρα με σκοπό την εκπαίδευση και αναβάθμιση των προπονητών και αθλητών του αλλά και την ενημέρωση του κοινού.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα του υγειονομικού Πρωτοκόλλου για τον Covid-19. Στο χώρο του Κλειστού Γυμναστήριου θα μπορούν να εισέλθουν οι συμμετέχοντες με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test 48ωρου.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6974 143571 και 6977 468093 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για αυτό οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ