ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ FRUITLOGISTICA 2022 ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της εξωστρεφούς πολιτικής του προτίθεται να συμμετάσχει με περίπτερο στη Δ.Ε. FRUITLOGISTICA 2022 (ΒΕΡΟΛΙΝΟ, 9-11/2/2022) και να επιδοτήσει τις επιχειρήσεις- μέλη του που θα βρίσκονται στο περίπτερό του.

Η FRUITLOGISITCA διεξάγεται κάθε χρόνο στο εκθεσιακό κέντρο Berlin ExpoCenter City στο Βερολίνο και αποτελεί τη σημαντικότερη διεθνή έκθεση για τον κλάδο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Για το 2020 η έκθεση κατέγραψε πάνω από 3.300 εκθέτες από 91 χώρες και 72.704 εμπορικούς επισκέπτες από 135 χώρες σε έναν εκθεσιακό χώρο 142.578 τ.μ.
Η χώρα μας βρίσκεται στις 5 σημαντικότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης παραγωγής φρούτων με σημαντικότερες τις εξαγωγές καρπουζιού, ροδάκινου, ακτινιδίου, σταφυλιού, μήλου, νεκταρινιού, πορτοκαλιού, φράουλας, βερίκοκου, κερασιού, αχλαδιού κ.α. και μέσα στις 7 σημαντικότερες παραγωγής λαχανικών με πιο χαρακτηριστικές τις εξαγωγές τομάτας, πιπεριάς, αγγουριού, κολοκυθιού κ.α.

ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ :

 Φρέσκα φρούτα και λαχανικά,
 αποξηραμένα φρούτα,
 ξηρούς καρπούς,
 μπαχαρικά και βότανα,
 βιολογικά προϊόντα,
 λουλούδια και φυτά,
 προτάσεις αποθήκευσης,
 συσκευασίας,
 μηχανήματα συσκευασίας,
 υλικά συσκευασίας,
 μεταφοράς και παρουσίασης καθώς και
 ηλεκτρονικές εφαρμογές του κλάδου

To κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 675€/τμ + 550€ reg.fee., μέρος του οποίου (33,33%) θα επιδοτηθεί από το Επιμελητήριο Λάρισας

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-11-2021 στο σύνδεσμο:

• https://forms.gle/vYBpY7ChXpzDDdp57

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ