ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δείτε τα ενδιαφέροντα στοιχεία της έκθεσης του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Τη γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων, την κυλιόμενη μέση επίπτωση (ανά 100.000 κατοίκους) των τελευταίων 7 ημερών και το ποσοστό διαφοράς των κρουσμάτων μεταξύ των δύο προηγούμενων εβδομάδων ανά Καλλικρατικό Δήμο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με βάση την δηλωθείσα διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του κρούσματος ή τη διεύθυνση προσωρινής διαμονής για τους τουρίστες και άλλους προσωρινά διαμένοντες στην Ελλάδα, παρουσιάζει η έκθεση του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας η οποία αναδεικνύει και τη σοβαρότητα της κατάστασης που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός στην περιοχή.

Στην έκθεση συμπεριλαμβάνονται τόσο κρούσματα με ιστορικό ταξιδίου (“εισαγόμενα”) όσο και κρούσματα με πιθανή εγχώρια μετάδοση.

Επίσης παρουσιάζεται η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και ο αριθμός αναπαραγωγής R (R=reproductive number) για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Μαζί με την επιδημική καμπύλη παρουσιάζεται και ο κυλιόμενος μέσος όρος επίπτωσης του νοσήματος COVID-19 των τελευταίων 7 ημερών (moving average incidence).

Για να δείτε αναλυτικά την έκθεση και τις καμπύλες πατήστε ΕΔΩ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ