ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ (WEBINAR) ΜΕ ΘΕΜΑ “ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ”

Η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου σε συνεργασία με τους ιατρούς Ιωάννη Μπαραμπούτη, Σπυρίδων Γούλα, Αντώνιο Λιόλιο και την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα (webinar) με θέμα: “ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ”, το ερχόμενο Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 6.00 έως 8.00 μμ.

Η ημερίδα αυτή διοργανώνεται στο πλαίσια της έγκυρης ενημέρωσης του κοινού, αλλά ιδιαίτερα του Χριστεπώνυμου πληρώματος, πάνω στο επίκαιρο θέμα της πανδημίας.

Ομιλητές θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σταυρονικήτα Γέρων Τύχων, ο κοσμήτορας και καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ κ. Χρυσόστομος Σταμούλης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας καθηγητής κ. Στυλιανός Λουκίδης και ο Παθολόγος – Θεολόγος κ. Δημήτριος Αποστολίδης.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και την θεματολογία μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα της ημερίδας στον σύνδεσμο:
https://medicalwebinars.blogspot.com/2021/10/orthodoxia-kai-pandimia.html

Όσοι διαθέτουν λογαριασμό στο Facebook, μπορούν επισκεπτόμενοι το σχετικό Facebook Event να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή ώστε να ειδοποιηθούν αυτόματα και έγκαιρα πριν την ημερίδα κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ