ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ Π.Δ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ’21

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας στο πλαίσιο των δράσεων για την Επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 με τίτλο «200 Χρόνια παρελθόν· πόρος για το μέλλον» υλοποιεί μία σειρά ραδιοφωνικών εκπομπών με τίτλο «1821 στα ερτζιανά ..με μια εκπαιδευτική ματιά» σε συνεργασία με το «Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας 93,6»

Η εκπομπή αναμεταδίδεται από το Δημοτικό Ρ/Σ κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 18:00 και την επιμελείται η εκπαιδευτικός-διοικητικός υπάλληλος της ΠΔΕ, Ντούσιου Αλεξάνδρα με καλεσμένους κάθε φορά στελέχη αλλά και εκπροσώπους φορέων που έχουν μία σταθερή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα.

Την εκπομπή έχουν τιμήσει με τη παρουσία τους μέχρι στιγμής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ.Τυρνάβου κ.Ιερώνυμος που αναφέρθηκε διεξοδικά στους τοπικούς αγωνιστές του κλήρου του 1821,Έπίσκοπο Διονύσιος Φιλόσοφος και Μητροπολίτη Πολύκαρπος ο Δαρδαίος. Εν συνεχεία η κ. Χρύσα Βουλγαράκη, Δ/ντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας που αναφέρθηκε στις κοινές επετειακές δράσεις με τη Περιφέρεια Θεσσαλίας με αναφορές στο Γαλλικό Φιλελληνισμό, και η κ.Σταυρούλα Σδρόλια, Διευθύντρια του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας που μας ξενάγησε ραδιοφωνικά στην έκθεση «Η επιστροφή των Μουσών» εστιάζοντας στις εκπαιδευτικές δράσεις του Μουσείου. Δεν απομένει παρά να ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ