ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΛ – ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Συνεχίζονται τα προβλήματα με τη θέρμανση σε σχολικές μονάδες του δήμου Τυρνάβου εξαιτίας της αλλαγής των συστημάτων καύσης από πετρελαίου σε φυσικού αερίου αφού οι τεχνικοί της ΕΔΑ ΘΕΣΣ που είναι αρμόδιοι για την ασφάλεια αυτών των συστημάτων συνεχίζουν να εντοπίζουν προβλήματα και δεν ανάβουν το πράσινο φως για τη σύνδεση των συγκεκριμένων σχολείων με το δίκτυο.

Αποτέλεσμα αυτών των προβλημάτων είναι μέχρι σήμερα να μην έχουν θέρμανση το 4ο και 5ο δημοτικά σχολεία αλλά και το ΕΠΑΛ ενώ η θέρμανση άρχισε να λειτουργεί στο 2ο δημοτικό που επίσης αντιμετώπιζε πρόβλημα.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρ. Κατσαρός με τον οποίο επικοινώνησε το paidis.com υποστήριξε ότι μπορεί ακόμη και εντός της ημέρας το 4ο δημοτικό να συνδεθεί με το δίκτυο, αφού το τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίστηκε, στο 5ο δημοτικό σχολείο θα τοποθετηθεί άμεσα ένας μηχανισμός που ζητήθηκε ώστε από τις αρχές της εβδομάδας να λειτουργήσει η θέρμανση ενώ και για το ΕΠΑΛ ήταν καθησυχαστικός τονίζοντας ότι και εκεί την ερχόμενη εβδομάδα θα λειτουργήσει η θέρμανση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ