Η ΟΛΕΘΡΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ

Βαρύ το κατηγορητήριο για την εικαστικό

Ήταν μια ολέθρια σχέση, τέτοια περιστατικά υπήρχαν και στο παρελθόν. Ελπίζουμε ο άνθρωπος να τα καταφέρει. Η δίωξη αυτή τη στιγμή αφορά απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα που έχουν να κάνουν με απόπειρα αρπαγής του παιδιού. Μακάρι να μείνει εκεί η δίωξη και να μην έχουμε και αφαίρεση ζωής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων, Γιάννης Γλύκας, μιλώντας στο Mega.

«Έχουν καταγραφεί πάρα πολλά περιστατικά, και αφαίρεση ζωής γυναικών για λόγους έμφυλης βίας. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, ο άνθρωπος είχε κάνει τα πάντα για το παιδί του. Είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια από τη μητέρα, ενώ η γυναίκα αυτή φαίνεται ότι έχει και άλλα προβλήματα ψυχιατρικής αξιολόγησης», συνέχισε.

«Αν ο παθών είχε προσφύγει στην αστυνομία, έπρεπε η αστυνομία να έχει παρέμβει. Θα έπρεπε να υπάρχουν μηνυτήριες αναφορές για τη συμπεριφορά της για να έχουμε μία εξέλιξη», κατέληξε ο κ. Γλύκας.

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση με την απόπειρα ανθρωποκτονίας του οφθαλμιάτρου στο Χαλάνδρι από την 49χρονη εικαστικό, Κλοντιάνα Τσέλο.

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για την 49χρονη εικαστικό. Το 2017 ο γιατρός είχε προχωρήσει σε καταγγελία κατά της 49χρονης καθώς η ίδια δεν είχε επιστρέψει εγκαίρως το κοριτσάκι που είχε πάρει για να περάσει μαζί της το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, η εικαστικός σχεδίαζε να απαγάγει την κόρη της στην Αλβανία, σχέδιο το οποίο ματαιώθηκε όταν την ανακάλυψαν οι αστυνομικοί.

Η 49χρονη αντιλήφθηκε πως τα ίχνη της παρακολουθούνταν και όταν οι Αρχές έφτασαν στην πόρτα της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απειλούσε να ρίξει τη μικρή από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε, προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη. Τελικά, μετά από ώρες οι αστυνομικοί αποχώρησαν και τότε η Κλοντιάνα Τσέλο βρήκε ευκαιρία να διαφύγει με αυτοκίνητο.

Το σχέδιό της να μεταφέρει το παιδί στην Αλβανία ματαιώθηκε, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του κοριτσιού, που έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο (στο Ρίο).

Βαριές κατηγορίες
Βαριές κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος της 49χρονης που πυροβόλησε τον 68χρονο πατέρα του παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Σε βάρος τής κατηγορουμένης ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή.

Η 12χρονη αφόπλισε την μητέρα της
Στο μεταξύ, όπως αποκαλύφθηκε νωρίτερα σήμερα, ίσως να ήταν και το ίδιο της το παιδί εκείνο που σταμάτησε την 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο να σκοτώσει τον πατέρα του 12χρονης έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι. Η Κλοντιάνα είχε ήδη πυροβολήσει πέντε φορές τον οφθαλμίατρο, χωρίς να βρει στόχο σε όλες.

Τότε το παιδί που ήταν μάρτυρας σε όλα αυτά, την έσπρωξε για να τη σταματήσει, με αποτέλεσμα το όπλο να της πέσει. Σύμφωνα με την εκπομπή «T-Live» η 12χρονη φέρεται να είπε στη μητέρα της «Σταμάτα, μην το κάνεις αυτό, γιατί το κάνεις αυτό στον μπαμπά μου». Έπειτα φέρεται να κατευθύνθηκε προς τον τραυματισμένο της πατέρα, τον οποίο και αγκάλιασε.

Σύμφωνα με την εκπομπή μάλιστα, που επικαλείται αστυνομικές εκτιμήσεις αν η 12χρονη δεν είχε πέσει πάνω στη μητέρα της, πιθανότατα θα του είχε δώσει τη χαριστική βολή.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., προτού ανοίξει πυρ, η 49χρονη μητέρα είχε προσπαθήσει να αρπάξει και να απαγάγει το παιδί μέσα από το αυτοκίνητο, την ώρα που το πάρκαρε ο γιατρός μπροστά από το σπίτι του.

dikaiologitika.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ