Ο ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΧΑΪΝΤΙ ΚΛΟΥΜ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και αρκετές μέρες, η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) βρίσκεται στη Μύκονο, μαζί με τον σύζυγό της, για τα γυρίσματα του Germany’s Next Top Model. Η παραγωγή έχει 150 άτομα που εργάζονται πυρετωδώς σε… γερμανικούς ρυθμούς, από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι αργά το βράδυ.

Τα μοντέλα έχουν κάνει γυρίσματα σε διάφορες ατμοσφαιρικές τοποθεσίες της Μυκόνου, ενώ το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret περπάτησε πάνω σε ειδική εξέδρα που είχαν στήσει δύτες στην παραλία μπροστά από το beach bar Tropicana και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Φορώντας κοντό μαύρο φόρεμα σε ροκ στυλ που τόνιζε μοναδικά τις αναλογίες της, η Χάιντι πόζαρε και χόρεψε μπροστά στον φακό με τρομερά αισθησιακή διάθεση, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως διαθέτει κορμί που… κόβει ανάσες χωρίς να χρειάζεται τη βοήθεια κάποιου προγράμματος με φίλτρα.

 

 

Το Germany’s Next Top Model προβάλλεται στο κανάλι ProSieben και το παρακολουθούν τρία εκατομμύρια τηλεθεατές, γεγονός που θα αποτελέσει τεράστια διαφήμιση για την Μύκονο, αλλά και για όλη τη χώρα μας. Κριτής στο γερμανικό GNTM είναι και η ποπ σταρ Κάιλι Μινόγκ.

ethnos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ