Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Μηνύματα συστράτευσης και αισιοδοξίας για το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης έστειλε από τη Λάρισα ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ καλώντας σε ειρηνική επανάσταση

Σήμερα, το Κίνημά μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι. Επιδιώκουμε μία επανάσταση ειρηνική, δημοκρατική, ανθρωποκεντρική. Που να έχει όφελος για όλους τους πολίτες. Που να την αισθανθούν στην καθημερινή τους ζωή. Αγωνιζόμαστε για αλλαγή εποχής και παραδείγματος, και όχι απλά για τη στείρα εναλλαγή σε κομματικά και κυβερνητικά αξιώματα, σημείωσε χθες στην ομιλία του στη Λάρισα ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Γι. Παπανδρέου μιλώντας σε ένα πυκνό ακροατήριο φίλων και μελών του κόμματος, δίνοντας με αυτόν τρόπο τοπ στίγμα του για τη μάχη των εσωκομματικών εκλογών αλλά και για την επόμενη μέρα του ΚΙΝΑΛ το οποίο όπως ξεκαθάρισε δεν πρόκειται να γίνει δεκανίκι κανενός.

Ο κ. Παπανδρέου προχώρησε σε ένα συνολικό απολογισμό του κυβερνητικού έργου του ΠΑΣΟΚ από το 1981 μέχρι και τη δική του πρωθυπουργία, σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

“Είμαστε η παράταξη που πάλεψε και έφτιαξε το ΕΣΥ που όλη σήμερα το μνημονεύουμε. Προχωρήσαμε και προωθήσαμε την δωρεάν παιδεία, τη δημοκρατική ανανέωση της χώρας και την αυτοδιοίκηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ υπεραμύνθηκε των δύσκολων επιλογών του 2010 για να κρατηθεί όρθια η χώρα, όπως είπε.

Τέλος κάλεσε τους φίλους και τα μέλη του ΚΙΝΑΛ σε συστράτευση για να γίνει η δημοκρατική παράταξη πρωταγωνιστής των εξελίξεων ώστε να τελειώσει ο σημερινός δικομματισμός ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ που καλλιεργεί τη μοιρολατρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ