Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ

Ολες οι φυλές του ΠΑΣΟΚ πλην εκσυγχρονιστών ήταν το βράδυ της Κυριακής στο DIVANI της Λάρισας στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού και υποψηφίου προέδρου του ΚΙΝΑΛ Γιώργου Παπανδρέου. Ιστορικά στελέχη, κομματικοί του παρελθόντος, πρώην βουλευτές, εκπρόσωποι σε φορείς και φυσικά απλοί ψηφοφόροι και φίλοι του ΚΙΝΑΛ που έχουν μία σχέση με την οικογένεια Παπανδρέου από τα χρόνια του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

Στην αίθουσα μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών οι πρώην βουλευτές Γιάννης Καραμπάτσας, Βασίλης Εξαρχος, Φίλιππος Σαχινίδης και Κώστας Μπαργιώτας, η νυν βουλευτής Λίτσα Λιακούλη, αυτοδιοικητικοί πρώην και νυν δήμαρχοι στελέχη του αγροτικού κινήματος κ.λπ.

Την ίδια ώρα σημαντική αλλά και αναμενόμενη η απουσία στελεχών του εκσυγχρονιστικού – Σημιτικού μπλοκ που τώρα μοιράζονται μεταξύ Λοβέρδου και Ανδρουλάκη.

Τη χθεσινή εκδήλωση προλόγισε ο πρώην γραμματέας της Ν.Ε. Σωτήρης Βούλγαρης που τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης της υποψηφιότητας Παπανδρέου, μίλησε για την ανάγκη στήριξης του πρωτογενή τομέα κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Πράσινη Ανάπτυξη.

Πολλά τα χειροκροτήματα και κυρίως πολλές οι σέλφι φίλων του ΚΙΝΑΛ με τον Γ. Παπανδρέου ο οποίος όπως συνηθίζει άλλωστε δεν αρνήθηκε σε κανέναν να φωτογραφηθεί.

Η ώρα ΠΑΣΟΚ τηρήθηκε και στη χθεσινή εκδήλωση ενώ η βραδιά έκλεισε με γεύμα στο “Βόσπορο” στο οποίο μια έκπληξη περίμενε τον πρώην πρωθυπουργό, αφού όπως τον ενημέρωσαν και χθες τον σέρβιρε ο ίδιος σερβιτόρος που τον είχε σερβίρει και το 2009 λίγο πριν γίνει πρωθυπουργός. Αν μη τί άλλο όπως συμφώνησαν όλοι οι συμμετέχοντες το συμβάν είχε και τη σημειολογία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ