ΛΑΡΙΣΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Τη διοργανώνει η Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ) την Τετάρτη στο νέο κτίριο της περιφέρειας Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο των ενεργειών που προγραμματίζει η Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ), για την ενημέρωση των Αγροτικών Οργανώσεων, σχετικά με το Πρόγραμμα Ανάκαμψης της Αγροτικής Οικονομίας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στη Λάρισα την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 το απόγευμα, στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, στο νέο κτίριο οδός Θεοφράστου και Καλλισθένους 27, Περιοχή ΑΒΕΡΩΦ Λάρισας.

Προσκαλούνται να μετάσχουν όλοι οι Συνεταιρισμοί από τις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας.

Στην ενημερωτική εκδήλωση θα μετέχουν:

α) Εκπρόσωποι από την εταιρεία ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α.Ε., η οποία είναι σύμβουλος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για το Πρόγραμμα Ανάκαμψης στον Αγροτικό τομέα και

β) Ο Γενικός Διευθυντής του Αγροτικού Τομέα της Τράπεζας Πειραιώς κ. Α. Αλεξάνδρου καθώς και ανώτατα στελέχη της κεντρικής υπηρεσίας της Τράπεζας.

Θα αναλυθούν όλοι οι άξονες του προγράμματος, οι προϋποθέσεις ένταξης, οι προβλεπόμενες επιχορηγήσεις, οι χρηματοδοτικές δυνατότητες κ.ά.

1) στις επενδύσεις του τομέα τυποποίησης – μεταποίησης

2) στις επενδύσεις και συνεργασίες του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα

3) στην αναδιάρθρωση των καλλιεργειών

4) στις επενδύσεις του τομέα αγροτοτουρισμού και

5) στην γενετική βελτίωση των ζώων

Καλούνται να μετάσχουν οι εκπρόσωποι όλων των Συνεταιρισμών των ανωτέρω αναφερόμενων Περιφερειακών Ενοτήτων.
Αντίστοιχες ενημερωτικές εκδηλώσεις, θα πραγματοποιήσει η ΕΘ.Ε.Α.Σ., περιφερειακά, σε επτά πόλεις ανά την Ελλάδα, έτσι ώστε έγκαιρα και υπεύθυνα να ενημερωθούν οι Αγροτικές Οργανώσεις και να ετοιμάσουν τα επενδυτικά τους σχέδια.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com