ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΚΑΕΛ

Τα προβλήματα του κλάδου της Εστίασης, ο οποίος δοκιμάζεται από τους περιορισμούς για την αντιμετώπιση του κορονοΐού, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης του αν. Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτή ν. Λάρισας, κ. Χρήστου Κέλλα, με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης νομού Λάρισας (ΣΥΚΑΕΛ) Νίκο Αθανασούλη και τον ταμία Κων/νο Νούσιο, οι οποίοι επέδωσαν στον Λαρισαίο πολιτικό υπόμνημα με τα αιτήματα του κλάδου.

Όπως ανέφεραν στον Χρήστο Κέλλα οι εκπρόσωποι του ΣΥΚΑΕΛ “ο κλάδος έχει δοκιμαστεί σκληρά όλο το διάστημα της πανδημίας και παρά τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης, αρκετές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα”.

Από την πλευρά του, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, άκουσε με προσοχή και κατανόηση τα αιτήματα των εκπροσώπων του Συνδέσμου, σημειώνοντας πως “ο κλάδος της Εστίασης, ιδιαίτερα στην περιοχή της Λάρισας, έχει αναπτύξει μεγάλη δυναμική”, ενώ πρόσθεσε ότι “πάντα μέσα από έναν διάλογο, βρίσκονται λύσεις”.

Κατέστησε ,συγχρόνως, σαφές ότι είναι αναγκαία η τήρηση από όλους των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων και κάλεσε τους επιχειρηματίες της Εστίασης “να συνδράμουν κι αυτοί στην εθνική προσπάθεια ανάσχεσης της πανδημίας”.

Υπενθύμισε, ακόμη, πως “πρώτιστο μέλημα για την κυβέρνηση παραμένει η διασφάλιση της δημόσιας Υγείας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ