ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ Ο 62ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΟΥ

Τραγικό τέλος στις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους και του πιλότου που επέβαινε σε αυτό, στη Λάρισα. Οι αρχές εντόπισαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα τον άτυχο πιλότο και τα συντρίμμια του αεροπλάνου, κοντά στην Άνω Αμυγδαλή στην περιοχή του Μαυροβουνίου.

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους εντοπίστηκαν από ελικόπτερο Super Puma της 384 Μοίρας, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Σημειώνεται ότι από νωρίς το πρωί, σωστικά συνεργεία και οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου πιλότου από την Δράμα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από την Θήβα στην Δράμα με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του.

Σε αναρτήσεις του Πυροσβεστικού Σώματος αναφέρονται τα εξής:

“Εντοπίστηκε μικρό αεροσκάφος καθώς και άτομο χωρίς αισθήσεις στο εσωτερικό του, στην περιοχή του οικισμού Αμυγδαλή Λάρισας. Επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα και ομάδα Σ.μη.Ε.Α..
Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης ατόμου χωρίς αισθήσεις, στην περιοχή του οικισμού Αμυγδαλή Λάρισας”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com