Η ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων θα πραγματοποιηθούν στις 21 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 στον Ιερό Ναό του Αγ. Αχιλλείου Λάρισας. Για τον εορτασμό της ημέρας των Ένοπλων Δυνάμεων, ορίζουμε τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Γενικό σημαιοστολισμό από την ογδόη πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ήλιου της 21ης Νοεμβρίου 2021.

Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων ΝΠΔΔ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2021.

ΩΡΑ 10:00 :   Επίσημη έπαρση – υποστολή Σημαίας στο Ηρώο της πόλης με συμμετοχή της  μουσικής 1ης Στρατιάς και τιμητικού στρατιωτικού τμήματος.

ΩΡΑ 11:00 :   Άφιξη επισήμων και έναρξη δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Αχιλλείου, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Σεβ. κ.κ. Ιερώνυμος.<

Μετά το τέλος της δοξολογίας και μέσα στον Ιερό Ναό θα ακολουθήσει ομιλία  από την κα.Σοφία Κουτσιανοπούλου Δ/ντρια  του 22ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

ΩΡΑ 11:30 : Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από τις Ανώτατες Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές, πολιτικά κόμματα, συλλόγους καθώς και εκπροσώπους Νομικών Προσώπων και Φορέων που θέλουν να τιμήσουν την εορτή αυτή.

Σιγή ενός λεπτού

Εθνικός Ύμνος

Τελετάρχης oρίζεται η: Αικατερίνη Γκέτσιου, υπάλληλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ