ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ – ΟΚΑΝΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Η πρόσφατη κρίση δημιούργησε έντονα την ανάγκη για χρήση των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασιακές, εκπαιδευτικές διαδικασίες αλλά και να καλυφθούν οι ανάγκες επικοινωνίας των ανθρώπων.

Παράλληλα όμως δημιουργήθηκαν και προβλήματα όπως η χρήση χωρίς όρια των διαδικτυακών μέσων, η δυσκολία οριοθέτησης στα παιδιά της χρήσης για ψυχαγωγικούς σκοπούς, η ένταση παθολογικών φαινομένων όπως ο εθισμός κ.α. Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ. απαντώντας στις ανάγκες γονέων και εκπαιδευτικών που τονίζουν πολλές φορές τις παραπάνω δυσκολίες, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση την Τετάρτη 24/11 στις 18:00 με θέμα:

«Ζώντας μέσα στο Διαδίκτυο ή με το Διαδίκτυο;», με ομιλητή τον κ.ο. Κορμά Γεώργιο, Υπεύθυνο της γραμμής βοήθειας help-line του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου και συνεργάτη του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και η παρακολούθησή της θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom και του συνδέσμου που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης, www.kplarisa.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ