ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 4ου Δ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ ΤΩΝ ΑΦΩΝ ΣΕΪΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Την Πέμπτη 4/11 μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 4ου Δ Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ επισκέφθηκαν τη μονάδα παραγωγής βιοαερίου των ΑΦΩΝ Σεϊτη στο Αργυροπούλι. Οι μαθητές, το προηγούμενο διάστημα, διδάχθηκαν στο μάθημα της Φυσικής τις Ανανεώσιμες και μη Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και συμμετέχοντας στα παιχνίδια που σχεδίασαν οι γυμναστές τους στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής, τις προσέγγισαν με βιωματικό τρόπο.

Ο κ. Αστέριος Σεϊτης με μεγάλη προθυμία τούς ξενάγησε στις εγκαταστάσεις βιοαερίου εξηγώντας τους τον τρόπο παραγωγής του και τονίζοντας τα πολλαπλά οφέλη της συγκεκριμένης πηγής ενέργειας τόσο στον άνθρωπο όσο και στο περιβάλλον. Μέσω αυτής της διδακτικής επίσκεψης δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά να δουν από κοντά όσα πραγματεύτηκαν με τους δασκάλους τους στην τάξη και να λύσουν τυχόν απορίες τους.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί της ΣΤ Παραφέστα Σοφία, Καραούζας Δημήτρης και οι γυμναστές του σχολείου Βάνης Αθανάσιος και Κυρατζής Αντώνιος.

Το σχολείο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κύριο Σεϊτη για την εξαιρετική συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, τόσο κατά την προετοιμασία της επίσκεψης όσο και για τη φιλοξενία προς τους μικρούς μαθητές κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και φυσικά για την τήρηση όλων των κανόνων ασφαλούς περιήγησης στο χώρο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ