ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΜΑΡΙΑ ΓΑΛΛΙΟΥ

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα βρίσκεται την Τρίτη στη Λάρισα

Τη στήριξή της στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου για τη θέση του προέδρυ του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε σήμερα η Μαρία Ι. Γαλλιού, υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής του Ν. Λάρισας. Στο κείμενό της η κ. Γαλλιού αναφέρει:

“Το διακύβευμα των εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου είναι η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα. Χρειάζεται μια σοβαρή και χρήσιμη για τη χώρα μας πολιτική δύναμη στον χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας και του Πολιτικού Κέντρου, ικανή να ασκήσει κατ’αρχήν υπεύθυνη μεταρρυθμιστική αντιπολίτευση, και να απαντήσει στα αιτήματα της σύγχρονης εποχής.

Υπερήφανοι για τις διαχρονικές αρχές και αξίες του Κινήματός μας, υπερήφανοι για την προσφορά του στη χώρα μας αλλά και με αίσθημα βαθιάς ευθύνης στις 5 του Δεκέμβρη συμμετέχουμε για ένα κόμμα ανοιχτό, δημοκρατικό και μεταρρυθμιστικό, για ένα κόμμα με ισχυρό σοσιαλδημοκρατικό αποτύπωμα και ταυτόχρονα γνήσια πατριωτικό.

Στις προσεχείς εκλογές, χωρίς περιστροφές συντάσσομαι με τον Ανδρέα Λοβέρδο και το πολιτικό του πρόταγμα για ένα σύγχρονο, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό και πατριωτικό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, με τον δέοντα σεβασμό στις πολιτικές τοποθετήσεις των συνυποψήφιων Προέδρων του Κινήματος.

Είναι η ώρα της δικής μας αλλαγής, να ξαναπιάσουμε το νήμα που μας συνδέει με την ιστορία της παράταξής μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ο υποψήφιος Πρόεδρος Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος την Τρίτη 23 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στη Λάρισα και θα μιλήσει σε αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Palace (Παπαναστασίου 19) σε μέλη και φίλους του ΚΙΝΑΛ και σε υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Συνάντηση με Προεδρείο ΠΟΜΕΝΣ , Ξενοδοχείο DIVANI PALACE, Παπαναστασίου 19

Συνάντηση με Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κκ Ιερώνυμο

Συνάντηση με Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη

Συνάντηση με στελέχη Εμπορικού και Επιχειρηματικού κόσμου στο Επιμελητήριο

Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο DIVANI PALACE, Παπαναστασίου 19

Ομιλία σε αίθουσα DIVANI PALACE, Παπαναστασίου 19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ