ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 51ΧΡΟΝΟΥ

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος 51χρονου οικοδόμου από τα Κάτω Λεχώνια στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Ο άτυχος Κώστας Παπασακελλαρίου απεβίωσε περίπου μία ώρα μετά την εισαγωγή του στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η οικογένειά του αρνείται ότι η αιτία θανάτου ήταν τα παθολογικά αίτια και υποστηρίζει ότι κατά την παραμονή του στα Επείγοντα έπεσε από το φορείο, χτύπησε στον αυχένα και κατέληξε.

Εντούτοις, πληροφορίες από νοσοκομειακούς κύκλους αναφέρουν ότι ο 51χρονος έχασε τις αισθήσεις του και είχε χαμηλό επίπεδο συνείδησης, όταν έπεσε από το φορείο κατά τη διενέργεια εξετάσεων, καθώς αντιμετώπιζε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Απάντηση στο θρίλερ της οικογένειας αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση, που παρήγγειλε να διενεργηθεί το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπως συμβαίνει σε όλες τις ανάλογές περιπτώσεις.

Η νεκροψία θα διενεργηθεί πιθανότατα αύριο Δευτέρα. Η σύζυγος του 51χρονου πρόκειται να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία αύριο και να εξηγήσει κατά την άποψή της τι συνέβη, ενώ θα ασκήσει και μήνυση κατά παντός υπεύθυνου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com