Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ)

Λάρισα

Προτάσσοντας το σύνθημα “Μαζί Μπροστά” ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης περιόδευσε Παρασκευή και Σάββατο στη Θεσσαλία, κάνοντας ομιλίες μπροστά σε πυκνά και ενθουσιώδη ακροατήρια σε Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Στην ομιλία του στη Λάρισα ο κ. Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε ότι το στοίχημα των εσωκομματικών εκλογών στις 5 & 12 Δεκεμβρίου είναι να ξαναγίνουμε το ΚΙΝΑΛ ένα κόμμα εξουσίας για τον ελληνικό λαό. Να είναι μια κυβερνητική επιλογή όχι συμπληρωματική αλλά πρωταγωνιστική. Ουσιαστικά με αυτή του φράση έδωσε και τις απαντήσεις που τίθενται επίμονα με τον ποιον θα προτιμήσει να πάει μετά τις εκλογές. Σε όλες τις ομιλίες του έκανε λόγο για προσπάθεια να ανοίξει μαζί με τα μέλη και τους φίλους του ΚΙΝΑΛ ένα δρόμο ελπίδας, χωρίς διχασμό και δημαγωγία. Για το κίνημα και την πατρίδα.

Λάρισα

Απηύθυνε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις εκλογές λέγοντας “Ζητώ από όλους τους προοδευτικούς δημοκράτες να έρθουν. Από αυτούς που μας ψήφισαν, αλλά κι από αυτούς που δεν μας ψήφισαν, αλλά έχουν καταλάβει την αξία μας. Ώστε να μας ψηφίσουν την επόμενη φορά. Έτσι θα μεγαλώσουμε”.
Παράλληλα έκλεισε την πόρτα σε όλους εκείνους που εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑ βλέποντας ότι λόγω μνημονίων δεν θα πάρουν έδρα και βρέθηκαν είτε στη ΝΔ είτε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Λάρισα

“Ανοίγουμε λοιπόν την αγκαλιά μας για το προοδευτικό Κέντρο, την προοδευτική Αριστερά, τη Σοσιαλδημοκρατία, τους νέους, τις μεγαλύτερες γενιές που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους και των εγγονιών τους, να γίνουμε ένα. Να γίνουμε μια γροθιά και να καταφέρουμε στις επόμενες βουλευτικές εκλογές να εκπλήξουμε τον ελληνικό λαό με το νέο ξεκίνημα”, σημείωνε χαρακτηριστικά ενώ από την Καρδίτσα μίλησε και για τον πρωτογενή τομέα σημειώνοντας:

Τρίκαλα

“Είναι στο χέρι μας να απελευθερώσουμε τις δυνατότητες του Έλληνα αγρότη. Με σημαία μας την έξυπνη και ποιοτική παραγωγή, να εγγυηθούμε ως μια σύγχρονη παράταξη της πράσινης σοσιαλδημοκρατίας τις μεγάλες τομές που χρειάζεται ο αγροδιατροφικος τομέας στον τόπο μας”.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Λάρισα

Αξιοσημείωτη ήταν και η ανθρωπογεωγραφία ειδικά στη συγκέντρωση της Λάρισας όπου έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός και βουλευτής Εκτ. Νασιώκας που είχε αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ, ο πρώην βουλευτής Γ. Καραμπάτσας, ο πρώην πρόεδρος του ΟΕΕ Αιμ. Νταγιάννης, πολλά κομματικά στελέχη του παρελθόντος που άλλωστε με κείμενό τους είχαν εκφράσει τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα Ανδρουλάκη, παρούσα η βουλευτής Ευ. Λιακούλη, ενώ αντίθετα δεν εμφανίστηκαν οι πρώην βουλευτές Κ. Μπαργιώτας και Φ. Σαχινίδης.

Λάρισα

Παρουσία κατέγραψε και ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης  “Η Θεσσαλία στην καρδιά μας” Ν. Τσιλιμίγγας και ο π.σ. Κ. Καραμπάτσας, ο επικεφαλής της παράταξης ΠΡ.ΑΞΙ. κ. Π. Γούλας, οι πρώην δήμαρχοι Τεμπών και Φαρσάλων κ.κ. Κ. Κολλάτος και Α. Καραχάλιος, αλλά και συνδικαλιστικά στελέχη.

Καρδίτσα
Βόλος
Καρδίτσα
Τρίκαλα
Βόλος
Βόλος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ