ΜΠΑΣΚΕΤ: ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΦΑΔΕΣ Ο Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Αγώνας ακατάλληλος για καρδιακούς, διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γήπεδο Αμπελώνα, με την τοπική ομάδα να αναδεικνύεται νικήτρια στην παράταση, στο ντέρμπι με τους Σοφάδες για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι ήταν θρίλερ από το πρώτο λεπτό, με τους Αμπελωνίτες να ξεκινούν ψυχωμένα την αναμέτρηση, χτίζοντας μια μικρή διαφορά, την οποία, όμως, οι παίχτες των Σοφάδων, ψαλίδισαν, με το ημίχρονο να βρίσκει τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με έναν πόντο 35 – 36.

Και στο τρίτο δεκάλεπτο, οι ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ, με τους παίχτες των Σοφάδων στο τέλος της τρίτης περιόδου, να βρίσκουν περισσότερες λύσεις και να προηγούνται με 48 – 55.

Η τελευταία περίοδος, έμελλε να είναι και η πλέον συγκλονιστική, με τους Αμπελωνίτες να μπαίνουν αποφασισμένοι για την ανατροπή και με ένα εντυπωσιακό 12 – 0, βρέθηκαν να προηγούνται με 60 – 55, τρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Στα τελευταία δυο λεπτά, οι άμυνες και η κούραση κυριάρχησαν, με τους παίχτες των Σοφάδων να βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα και με καλάθι πέντε δεύτερα πριν το τέλος, να διαμορφώνουν το 63 – 63, στέλνοντας το μάτς στην παράταση.

Εκεί, οι παίχτες του Γ.Σ.Αμπελώνα 1986, έδειξαν χαρακτήρα και με σφιχτή άμυνα και γρήγορες επιθέσεις κατάφεραν να πάρουν μια πολύτιμη νίκη με 75 – 71.

Επόμενος αντίπαλος για τον Αμπελώνα, η ομάδα της Αγριάς Βόλου, την οποία αντιμετωπίζουν εκτός έδρας στις 28 Νοεμβρίου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ