Ο ΣΑΚΗΣ ΓΚΟΥΖΩΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤO 14ο ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ “SWEET FREEDOM”

Ο βραβευμένος Ελασσονίτης συνθέτης Σάκης Γκουζώνης επιστρέφει φέτος με το 14ο άλμπουμ του που τιτλοφορείται Sweet Freedom (Γλυκιά Ελευθερία).

Το νέο άλμπουμ Sweet Freedom ηχογραφήθηκε στους πρόποδες του Ολύμπου από το Σάκη και διαπραγματεύεται την ελευθερία και την υπευθυνότητα που έρχεται με την ελευθερία. Όταν ρωτήθηκε για το κεντρικό θέμα του Sweet Freedom, ο Σάκης είπε: «Όλοι θα πρέπει να μπορούν να εκφράζουν τους εαυτούς τους ελεύθερα, αρκεί η ελευθερία τους να μη μπλέκεται με την ελευθερία οποιουδήποτε άλλου».

Οι ακροατές άρχισαν να έρχονται σε επαφή με τη μουσική του Σάκη το 2007 και συγκεκριμένα μέσα από το MySpace, το οποίο τότε ήταν το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο παγκοσμίως. Μέσω του MySpace, η μουσική του προσέλκυσε πάνω από 380.000 φίλους σε πάρα πολλές χώρες. Στις 8.8.2008, ο Σάκης έκανε το δισκογραφικό ντεμπούτο του κυκλοφορώντας το 1o προσωπικό άλμπουμ του με τίτλο First Contact (Πρώτη Επαφή). Συνολικά, έχει κυκλοφορήσει 14 άλμπουμ, ενώ παράλληλα έχει αποσπάσει 10 μουσικά βραβεία και διακρίσεις.

Το Sweet Freedom, το οποίο περιλαμβάνει δέκα νέα κομμάτια ηλεκτρονικής και κινηματογραφικής μουσικής, είναι διαθέσιμο μέσα από τον επίσημο ιστότοπο του Σάκη: https://www.sakisgouzonis.com/sakis-gouzonis-sweet-freedom

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ